Plakat til køkkenet med kaffe menu

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
74,25 DKK
99,00 DKK
Du sparer: 24,75 DKK
Model/varenr.: WSHOP-313

Flot plakat til køkkenet med smuk kaffe menu, kombiner denne plakat med vores flotte plakat med kaffeplantens vækststadier

Forslag til dig
Beskrivelse

Plakat til køkkenet med smuk kaffe menu. Plakater i køkkenet er flotte og de giver en dejlig atmosfære. Denne grafiske plakat, er lavet så den ligner en kridttegning. Plakaten er meget flot på væggen i køkkenet. Du kan eventuelt kombinere plakaten med vores plakat med kaffeplantens vækststadier. Plakaten kan også kombineres med vores flotte plakater med "Fruits & Berries" eller "Vegetables". Vi har også en flot rund kaffemenu i sort hvid. På billedet herover har vi kombineret den med vores førnævnte plakat med kaffeplanten. Denne plakat kan købes i 4 størrelser. A1, A2, A3 samt A4. Plakaten leveres uden ramme. Billeder på skærmen kan forandre farven, i forhold til farverne i virkeligheden. Læs derfor afsnit med farver herunder.

 

         Fragt : Fragt med Postnord. Postnord Mypack- collect, uanset størrelse på pakke. Fast pris 35 kr.    Postnord Mypack-home, uanset størrelse 48 kr.

         Papir : Hahnemühle Studio Enhanced 210 gsm Bright white matt

     Kategori : Plakater med tekst, Plakater med kunst, Plakater til køkkenet

        Farver : Brun, hvid, Rød, Blå, Natur

 

Yderligere information.

Gratis fragt ved køb på 399 kr.

Vi leverer plakater til dig på 1-3 hverdage

Du har 14 dages fuld returret

Læs vores handelsbetingelser

Andre købte også