Plakat til de små med skovens dyr

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
51,75 DKK
69,00 DKK
Du sparer: 17,25 DKK
Model/varenr.: WSHOP-225

Sjov og sød plakat til de små med søde dyr fra skoven. Vi har også søde plakater i samme stil med katte, hunde og Afrikas dyr.

Forslag til dig
Beskrivelse

Sjov plakat til de små med dyr fra skoven. Plakaten er sød og smuk og den er med nuttede dyr. De små børn vil elske denne plakat og de andre plakater i serien. I samme serie har vi også plakater med søde katte, hunde og Afrikas dyr. Hvilken plakat vil dit barn blive glad for? Plakaterne kan sagtens blandes med andre smukke plakater til børn. Posterart.dk har mange søde plakater til børn se dem alle i kategorien med plakater til børn. Denne sjove plakat fremstilles i 6 størrelser. A1, A2, A3, A4 samt 50 x 70 og 30 x 40 cm. Alle vores plakater bliver fremstillet af kvalitets papir, der får motiverne til at fremstå på den smukkeste måde. Plakaten leveres uden ramme. Billeder på skærmen kan forandre farven, i forhold til farverne i virkeligheden. Læs derfor afsnit med farver herunder.

 

         Fragt : Fragt med Postnord. Postnord Mypack- collect, uanset størrelse på pakke. Fast pris 35 kr.    Postnord Mypack-home, uanset størrelse på pakke. Fast pris 48 kr.

         Papir : Hahnemühle Studio Enhanced 210 gsm Bright white matt

     Kategori : Plakater med dyr, Plakater med kunst til børn, Plakater til børn

        Farver : Sort,  hvid, Grøn, Multi farver

 

Yderligere information.

Gratis fragt ved køb på 399 kr.

Vi leverer plakater til dig på 1-5 hverdage

Du har 14 dages fuld returret

Læs vores handelsbetingelser

Andre købte også