Plakat til børneværelset med afrikas dyr

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
51,75 DKK
69,00 DKK
Du sparer: 17,25 DKK
Model/varenr.: WSHOP-228

Smuk plakat til børn med Afrikas dyr på rund blå baggrund. Vi har mange flere plakater i denne serie med plakater til børn

Forslag til dig
Beskrivelse

Sjov og flot plakat til børn med smukt motiv af dyr fra Afrika. Denne plakat vil passe rigtig fint ind på den lille drengs værelse. Plakaten med de smukke dyr er spændende og positiv for små børn. Vi har mange flere plakater i samme stil som denne. Vi har også plakater med katte hunde og skovens dyr. Alle plakaterne har forskellige baggrunde. Vi har mange spændende plakater til børn, se også vores plakater med alfabetet, de er også med spændende dyr. Denne plakat fremstilles i 6 størrelser. A1, A2, A3, A4 samt 50 x 70 og 30 x 40 cm. Alle vores plakater bliver fremstillet af kvalitets papir, der får motiverne til at fremstå på den smukkeste måde. Plakaten leveres uden ramme. Billeder på skærmen kan forandre farven, i forhold til farverne i virkeligheden. Læs derfor afsnit med farver herunder.

 

         Fragt : Fragt med Postnord. Postnord Mypack- collect, uanset størrelse på pakke. Fast pris 35 kr.    Postnord Mypack-home, uanset størrelse på pakke. Fast pris 48 kr.

         Papir : Hahnemühle Studio Enhanced 210 gsm Bright white matt

     Kategori : Plakater med dyr, Plakater med kunst til børn, Plakater til børn

        Farver : Sort,  hvid, Lys blå, Multi farver

 

Yderligere information.

Gratis fragt ved køb på 399 kr.

Vi leverer plakater til dig på 1-5 hverdage

Du har 14 dages fuld returret

Læs vores handelsbetingelser

Andre købte også