Plakat med Panda med ballon

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
44,25 DKK
59,00 DKK
Du sparer: 14,75 DKK
Model/varenr.: WSHOP-349

Plakat med sød panda til børneværelset. Vi har også en panda på cykel og en panda med paraply. Søde plakater til børneværelset

Forslag til dig
Beskrivelse

Fin plakat til børneværelset, med en panda med en ballon. Plakaten er meget sød og kan hænge både på drenge og pigeværelset. I samme stil har vi en plakat med den søde panda på cykel og en panda med en paraply. Plakaten kan nemt sammensættes med flere af vores plakater til børn. Du kan sammensætte den med søde plakater med dyr eller andre flotte kunstplakater til børn. På billedet herover har vi sat plakaten sammen med søde plakater fra de førnævnte kategorier. Lav din egen plakat væg til børneværelset med vores plakater. Plakaten kan købes i 6 størrelser. A1, A2, A3, A4 samt 50 x 70 og 30 x 40 cm. Plakaten leveres uden ramme. Billeder på skærmen kan forandre farven, i forhold til farverne i virkeligheden. Læs derfor afsnit med farver herunder.

 

         Fragt : Fragt med Postnord. Postnord Mypack- collect, uanset størrelse på pakke. Fast pris 35 kr.    Postnord Mypack-home, uanset størrelse 48 kr.

         Papir : Hahnemühle Studio Enhanced 210 gsm Bright white matt

     Kategori : Plakater med kunst til børn, Plakater til børn

        Farver : Sort hvid, Multi farver

 

Yderligere information.

Gratis fragt ved køb på 399 kr.

Vi leverer plakater til dig på 1-5 hverdage

Du har 14 dages fuld returret

Læs vores handelsbetingelser

Andre købte også