Plakat med giraf til børneværelset

Tilføj anmeldelse:
Pris fra
74,25 DKK
99,00 DKK
Du sparer: 24,75 DKK
Model/varenr.: WSHOP-341

Plakat med giraf højt oppe over skyerne. Plakaten er selvfølgelig manipuleret en lille smule, men er et flot og sjovt ophæng på et børneværelse

Forslag til dig
Beskrivelse

Plakat med smuk og sjovt motiv. Plakaten er med en smuk giraf, som er lidt højere end normalt. Plakaten er både smuk og spændende at kigge på. Plakaten med den meget høje giraf er selvfølgelig manipuleret en lille bitte smule. Plakaten kan hænge på børneværelset eller alle andre steder. Plakater med dyr er altid spændende motiver både for børn og voksne. Kan du lide plakater med dyr så tag et kig i denne kategori. Vi har mange flotte og spændende plakater i denne kategori. Plakaten her kan også købes i en sort, hvid udgave, se den her. Denne plakat kan købes i 6 størrelser. A1, A2, A3, A4 samt 50 x 70 og 30 x 40 cm. Plakaten leveres uden ramme. Billeder på skærmen kan forandre farven, i forhold til farverne i virkeligheden. Læs derfor afsnit med farver herunder.

 

         Fragt : Fragt med Postnord. Postnord Mypack- collect, uanset størrelse på pakke. Fast pris 35 kr.    Postnord Mypack-home, uanset størrelse 48 kr.

         Papir : Hahnemühle Studio Enhanced 210 gsm Bright white matt

     Kategori : Plakater med fotografi, Plakater med dyr, Plakater til børn

        Farver : Sort hvid, brune nuancer, Blå nuancer

 

Yderligere information.

Gratis fragt ved køb på 399 kr.

Vi leverer plakater til dig på 1-5 hverdage

Du har 14 dages fuld returret

Læs vores handelsbetingelser

Andre købte også