Om Posterart.dk

Plakater fra posterart.dk

Posterart.dk sælger plakater online, i højeste kvalitet. Alle plakaterne er fremstillet på kvalitets papir, for at opnå det smukkeste resultat. Hos posterart.dk finder du plakater med kunstprint og fotokunst, du finder også sort-hvide plakater med alt fra ællinger til frihedsgudinden.

Posterart.dk er en lille virksomhed, som ønsker at give sit bud på markedet, med plakater. Når du har bestilt en plakat hos os, foregår alle processer i produktionen her.

Hos posterart.dk finder du også vores egne designs, de findes især i kategorierne med kunst, abstrakt, tekst og vores plakater til børn.

I vores kategorier kan du finde plakater med dyr, plakater med kunst, og mange andre kategorier. Vi ønsker at ramme markedet bredt, derfor kan du finde mange forskellige stilarter i alle kategorier. I vores kategori med dyr kan du finde smukke, sjove og fantasifulde plakater. I vores kategori med kunst, kan du finde abstrakte, moderne kunstplakater, plakater med grafisk kunst, plakater med kunstprint af akvarel og mange andre flotte plakater.

Vi er ret sikre på, at der er plakater til alle i vores sortiment. Kig derfor vores kategorier igennem og find dine nye plakater i vores webshop.

Plakaterne printer vi i 6 størrelser A1, A2, A3, A4 samt 50 x 70 og 30 x 40 cm. Alle vores plakater bliver printet på 210 gsm papir fra firmaet Hahnemühle. Dette papir er er meget tykt, og ligger derfor flot i en ramme. Motiverne fremstår særdeles smukt på dette matte papir.

Bestiller du plakater i vores webshop, kan du som kunde være helt sikker på, at den er fremstillet på den bedste måde. Hvis der skulle opstå et problem, kan du altid kontakte os, på mail eller telefon. 

Posterart.dk tilføjer ofte nye plakater, så kig ind i vores shop en gang i mellem og se nyhederne.

Da vi stadig er en lille virksomhed med begrænset lagerplads, sælger vi ikke rammer. Kvalitets rammer med glas er også svære at sende, da de ofte går i stykker. Derfor har vi indtil videre besluttet, at vi sælger ikke rammer. Vi har heller ikke lyst til at tilbyde vores kunder produkter af plast, det er både et produkt af lavere kvalitet, og en belastning, for miljøet.